Vizita Kamalei Harris în România dă traficul peste cap. MAI: Evitați DN1

Vizita Kamalei Harris în România dă traficul peste cap. MAI: Evitați DN1

Vicepreședintele SUA sosește vineri în România, iar Ministerul de Interne a stabilit o serie de măsuri legate de fluidizarea traficului, recomandându-le șoferilor să evite deplasarea pe DN1 între anumite ore și să respecte indicațiile agenților rutieri aflați pe traseu.

„Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

ADVERTISING

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 11 martie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, se arată într-un comunicat transmis de MAI.

Autoritățile apelează la sprijinul cetăţenilor şi le mulţumește acestora pentru ”înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanţă deosebită pentru România".

Președintele Klaus Iohannis, o va primi, la Palatul Cotroceni, pentru consultări politice pe Kamala Harris, care se va afla în vizită oficială în România, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ceremonia primirii oficiale va avea loc la ora 14:00, pe platoul de ceremonii de la Cotroceni, şi va fi urmată de fotografia oficială în Holul de onoare.

Iohannis şi vicepreşedintele SUA vor avea loc convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora, la ora 15:30, vor susţine declaraţii de presă comune.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇