Raed Arafat a depus plângere la DIICOT, după ce a primit amenințări cu moartea: Au părut serioase

Raed Arafat a depus plângere la DIICOT, după ce a primit amenințări cu moartea: Au părut serioase

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a ajuns, joi, la DIICOT.

El a anunțat că a făcut plângere după ce a fost amenințat cu moartea.

UPDATE La ieșirea din sediul DIICOT, Arafat a precizat că este vorba despre două amenințări cu moartea pe care le-a primit.

”Este vorba despre două amenințări cu moartea, care au fost publice. A fost destul de evident că sunt emise de oameni care pot chiar să facă rău, așa că am venit și depus plângerea. De aici e treaba autorităților”, a declarat secretarul de stat în MAI.

ADVERTISING

Acesta a detaliat că o amenințare a primit-o printr-un film, iar a doua printr-o postare pe Facebook, care e deja cunoscută.

Întrebat dacă o cunoaște pe persoana care a lansat amenințările, șeful DSU a răspuns negativ.

”Astea (plângerile - n.red.) chiar au fost, au părut serioase. A trebuit să depun plângere, nu poți să permiți așa ceva”, a mai adăugat Raed Arafat.

Amenințarea de pe Facebook

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a fost amenințat cu moartea, luni seară, de un român care consideră abuzive măsurile pentru stoparea răspândirii COVID-19.

ADVERTISING

Limbajul a fost extrem de dur și, chiar dacă după o vreme mesajul a fost șters de autor de pe Facebook, el fusese deja preluat de peste 1.500 de persoane, potrivit Digi24.

Pagina pe care a fost postat aparține lui Raul Coltor. Acesta susține că are ”dreptul de a ucide în numele țării și al poporului român” și îi cere șefului DSU să plece din țară.

Bărbatul susține, fără a prezenta dovezi, că Raed Arafat ar fi condamnat la moarte în Palestina pentru terorism, lucru neadevărat.

Poliția s-a sesizat deja în acest caz și face verificări.

ADVERTISING

Detalii aici - Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un român care nu crede că pandemia e reală. Poliția anchetează cazul


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇