Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un român care nu crede că pandemia e reală. Poliția anchetează cazul

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea de un român care nu crede că pandemia e reală. Poliția anchetează cazul

Secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a fost amenințat cu moartea, luni seară, de un român care consideră abuzive măsurile pentru stoparea răspândirii COVID-19.

Limbajul a fost extrem de dur și, chiar dacă după o vreme mesajul a fost șters de autor de pe Facebook, el fusese deja preluat de peste 1.500 de persoane, potrivit Digi24.

Pagina pe care a fost postat aparține lui Raul Coltor. Acesta susține că are ”dreptul de a ucide în numele țării și al poporului român” și îi cere șefului DSU să plece din țară. Bărbatul susține, fără a prezenta dovezi, că Raed Arafat ar fi condamnat la moarte în Palestina pentru terorism, lucru neadevărat.

raed-arafat-amenintat-cu-moartea
Foto: captură Digi24

Potrivit sursei citate, Poliția s-a sesizat deja și face verificări.

ADVERTISING

Raed Arafat nu a comentat acest caz, însă în trecut el a povestit că primește nenumărate mesaje în care este înjurat sau amenințat.

”Am închis Internetul acum, pe tabletă că ați văzut, cum l-am deschis, curgeau mesajele. Și toate sunt cu înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală.

Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, spunea recent Arafat, la Digi24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A.Ș.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇