"Protestatara cu sparanghel" a fost ajutată de un poliţist să se bage în faţă la moaștele Sf. Parascheva (Foto&Video)

"Protestatara cu sparanghel" a fost ajutată de un poliţist să se bage în faţă la moaștele Sf. Parascheva (Foto&Video)

În urmă cu câteva zile, Oana Lovin, tânăra care face videochat și care a devenit cunoscută în urma protestelor antimască din Piața Victoriei, și Codruța Cerva, cunoscută și ea de la aceleași proteste, au anunțat că intenționează să meargă la Iași pentru a ajunge la racla cu moaștele Sf. Parascheva.

În direct la o emisiune TV, Oana Lovin a susținut că ea va fi lăsată să intre la moaște pentru că este dreptul ei conform Constituției.

Apoi, Oana Lovin a postat pe Facebook un clip video în care se poate vedea că un poliţist le ajută pe cele două să ajungă mai repede la racla cu moaștele, băgându-le prin spate. Polițistul le explică celor două că doar așa pot ajunge mai repede.

ADVERTISING

În clip, polițistul se aude la un moment dat spunând că el a fost în formațiunea PRM, a lui Corneliu Vadim Tudor.

Pe Facebook, cei de la Reset Iaşi au postat o poză în care Oana Lovin și polițistul își fac un selfie, criticând comportamentul polițistului.

"Polițistul din imagine este foarte ocupat să facă un selfie cu experta in videochat erotic Oana Lovin, care taman anul acesta, din smerenie și credință în Dumnezeu, s-a gândit să vină în pelerinaj la Sfânta Parascheva, împreună cu colega ei de circ stradal, Codruța Cerva.

ADVERTISING

Agentul din imagine nu doar s-a limitat să se fotografieze cu diva, ci le-a condus până la raclă, 'pe scurtătură', pe cele două drept-credincioase 'de ocazie' venite de la București, încălcând măsura restrictivă aplicată pelerinilor din afara Iașului", au notat aceștia.

Conform G4Media, Poliția face o anchetă în acest caz.

Polițistul din imagine este foarte ocupat să facă un selfie cu experta in videochat erotic Oana Lovin, care taman anul...

Publicată de Reset pe Miercuri, 14 octombrie 2020
https://www.facebook.com/112853463521659/videos/349265826404188

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇