Protest în Piața Victoriei, sâmbătă: PNL și-a trădat mandatul! Ei s-au unit. E rândul nostru!

Protest în Piața Victoriei, sâmbătă: PNL și-a trădat mandatul! Ei s-au unit. E rândul nostru!

Un protest este organizat, sâmbătă, în Piața Victoriei, de la ora 18:00, față de alianța PSD – PNL.

”@Romania, e timpul sa ne adunăm! PNL și-a trădat mandatul! Pentru că banii vorbesc, doar banii vorbesc. Hai în Victoriei! Sunt oameni pentru care noțiunea de conștiința națională și omenie nu există și nu a existat.

Președintele, Florin Cîțu și PNL-ul ne-au trădat democrația. Nu au încălcat o promisiune electorală oarecare, ci au trecut linia roșie. Garanția fundamentală în baza căreia au primit votul a milioane de cetățeni: ,,Niciodată, sub nici o formă, nu vor negocia și nu se vor alia cu PSD", garanție pe care au întărit-o prin sute de declarații publice de la OUG 13 încoace.

ADVERTISING

PSD, aceea grupare infracțională organizată care a încercat să își subordoneze justiția și celelalte instituții democratice ale statului, să legalizeze furtul și în scurt timp avea sa ne scoată și din UE”, se arată pe pagina de Facebook Corupția ucide.

Organizatorii protestului spun că merită ca românii să iasă din nou în stradă ”pentru a ne manifesta public opoziția categorică față de decizia PNL de a face alianță cu PSD în ciuda tuturor promisiunilor făcute cetățenilor și pentru a protesta împotriva oricărei formule guvernamentale ce include PSD sau se bazează pe susținerea acesteia!”

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceștia mai spun că PSD dorește să modifice Constituția și fie să mute alegerea președintelui de la cetățeni la Parlament, fie să golească funcția prezidențială de orice putere reală, astfel încât cine o va ocupa pe viitor sa nu îi deranjeze.

”Acum e sau noi, sau ei! E ultima mare confruntare, suntem la răscruce de drumuri. Dacă cedăm acum, ne cedăm viitorul! Rețineți că nu vor fi niciodată atât de puternici, pe cât putem fi noi de uniți! Ei au ajuns aici doar mințindu-ne fără scrupule! Ei s-au unit. E rândul nostru!”, mai transmit organizatorii.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇