Propagandistul lui Putin: Stalin a făcut o mare greșeală că a permis Germaniei să existe. Fie ca nemții să ardă în iad!

Propagandistul lui Putin: Stalin a făcut o mare greșeală că a permis Germaniei să existe. Fie ca nemții să ardă în iad!

Principalul propagandist al Rusiei, Vladimir Solovyov, a declarat la televiziunea de stat că Stalin a făcut o mare greșeală că a permis Germaniei să existe.

”Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei, iar tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe”, a declarat Solovyov.

Rusia este foarte supărată pe Germania în aceste zile. Încurajat de recentele sale întâlniri cu Putin, Vladimir Solovyov a amenințat Berlinul și l-a insultat pe Olaf Scholz pentru că a ajutat Ucraina și a criticat Kremlinul.

ADVERTISING

”Fie ca nemții să ardă în iad”, a spus el, referindu-se la germani.

Germania a anunțat recent că trimite în Ucraina cel mai modern sistem de apărare aeriană pe care îl are.

De asemenea, cancelarul german Olaf Scholz a chemat miercuri la crearea unui „plan Marshall” pentru Ucraina, estimând că reconstrucţia acestei ţări va costa „miliarde” şi se va întinde pe „mai multe generaţii”.

„La fel ca Europa devastată după Al Doilea Război Mondial, Ucraina are astăzi nevoie de un plan Marshall pentru reconstrucţie. Vom avea nevoie de mai multe miliarde suplimentare de euro şi de dolari, iar aceasta vreme de ani. Adevărul este că suntem încă departe de negocieri între Ucraina şi Rusia, pentru că Putin crede încă în posibilitatea de a putea dicta pacea”, a apreciat Scholz.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇