Procurorii au propus arestarea preventivă a unui bărbat care a furat 4 conserve de ton. Prejudiciul: 39,66 lei

Procurorii au propus arestarea preventivă a unui bărbat care a furat 4 conserve de ton. Prejudiciul: 39,66 lei

Un bărbat este cercetat după ce a furat patru conserve de ton Rio Mare dintr-un magazin din Constanţa, iar procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a furat patru conserve cu ton, în valoare de aproape 40 de lei, iar prejudiciul nu a fost recuperat. 

“În data de 1 noiembrie, în jurul orei 23:20, în timpul nopţii, a sustras din magazinul P. situat în municipiul Constanţa, un pachet ce conţinea patru conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.

ADVERTISING

Sursa citată a menţionat că procurorii au propus Judecătoriei Constanţa luarea măsurii preventive pentru 30 de zile pentru bărbat, pentru furt calificat.

Joi seara, judecătorii au respins cererea procurorilor.

"În baza art. 227 alin. 1 C. proc. pen, respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D.I. - B. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului D. I. - B, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 03.11.2022", se arată în decizia Judecătoriei Constanţa.

ADVERTISING

Nu se știe încă dacă Parchetul va face recurs.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇