Poveste haioasă cu Elisabeta a II-a şi doi turişti derutaţi care au întrebat-o dacă a văzut-o pe regină

Poveste haioasă cu Elisabeta a II-a şi doi turişti derutaţi care au întrebat-o dacă a văzut-o pe regină

Fosta gardă de corp a reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit ce le-a spus suverana unor turiști americani care au întrebat-o dacă „a cunoscut-o pe regină”.

Richard Griffin, care era cunoscut sub numele de Dick, îşi aminteşte un episod în care Majestatea Sa se afla pe dealurile din apropierea castelului Balmoral din Scoţia, iar doi turiști americani s-au apropiat și au intrat în vorbă cu ea.

Au întrebat-o pe Elisabeta a II-a unde locuiește, iar ea a răspuns: la Londra, scrie The Independent.

Apoi, regina le-a spus că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și că vizitează zona de mai bine de 80 de ani, de când era mică.

ADVERTISING

Neștiind că vorbeau chiar cu Majestatea Sa, turiștii au întrebat-o dacă „a întâlnit-o pe regină”. „Rapid, ea a spus: „Nu, dar Dick se întâlnește des cu ea””, a povestit Richard Griffin.

Turiștii l-au întrebat apoi pe Dick cum e regina. „Pentru că am fost alături de ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: „Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat”.

După ce i-au auzit răspunsul, turiștii i-au cerut reginei să le facă o poză cu Dick.

„Bărbatul a scos camera foto, i-a dat-o reginei și i-a spus: „Poți să ne faci o poză?””, a mai povestit fosta gardă de corp a Elisabetei a II-a.

ADVERTISING

Dick a luat camera foto și le-a făcut apoi o poză drumeților și cu regina. Apoi, ea i-a spus lui Dick: „Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva le spune cine sunt”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇