Polițistul din Iași care a salvat-o pe tânăra cazută cu maşina în lac, premiat cu 1.000 de euro. Femeia avea o alcoolemie uriaşă

Polițistul din Iași care a salvat-o pe tânăra cazută cu maşina în lac, premiat cu 1.000 de euro. Femeia avea o alcoolemie uriaşă

Un dealer auto din Iaşi a anunţat că îl va premia cu 1.000 de euro pe poliţistul care a salvat o femeie care risca să se înece după ce a plonjat cu maşina în lac.

Incidentul a avut loc sâmbătă la Lacul Ciric din Iași. Agentul Cristian Neculau s-a aruncat în apă în uniformă şi a înotat până la victimă, pe care a prins-o înainte să se ducă la fund.

Misiunea de salvare a fost filmată de pe mal, iar polițistul local a fost felicitat de autorități.

Femeia salvată, în vârstă de 27 de ani, nu a fost rănită, însă a fost transportată la spital pentru investigații. Ea a fost ulterior reţinută de poliţişti, deoarece s-a dovedit că avea o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit bzi.ro.

ADVERTISING

Tânăra, care este doctorand la Universitatea de Arte din Iaşi, ar fi încercat să se sinucidă, fiind în depresie în urma unui divorţ, potrivit unor surse.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇