Poliția intervine după un viral cu un tânăr sărind pe un BMW de Vaslui, pentru a sprijini tracțiunea pe spate (Video)

Poliția intervine după un viral cu un tânăr sărind pe un BMW de Vaslui, pentru a sprijini tracțiunea pe spate (Video)

Imagini cu un tânăr care s-a urcat pe portbagajul unei maşini aflate în mers şi care derapează pe zăpadă au făcut furori pe Internet în ultimele ore, aşa că a intervenit Poliţia.

În imagini se vede cum un tânăr urcat pe portbagajul mașinii încearcă să ajute tracțiunea spate a bolidului, sărind ca o minge de fotbal. În acest timp, mașina aproape că ajunge pe sensul opus, fiind la un pas de accident.

Nu acestea sunt anvelopele M+S!

Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată!Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar:Nu acestea sunt anvelopele M+S!Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil! Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvența video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante! #PolițiaRomână

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 20 noiembrie 2023

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au decis sancţionarea şoferului. Iată comunicatul de la IPJ Vaslui:

ADVERTISING

"Referitor la videofilmarea apărută în spaţiul public, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Serviciul Rutier.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului şi un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni.

Faţă de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancţionare contravenţională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002".

Incidentul a avut loc pe DN 24, în localitatea Codăeşti, într-o zonă cu mai multe curbe.

ADVERTISING

Despre acest incident a comentat şi Ministerul de Interne, pe Facebook:

"Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată!

Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar:

Nu acestea sunt anvelopele M+S!

Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici termenul de pasager este discutabil!

Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvența video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.

ADVERTISING

Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!"


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇