Șeful ANPC a fost amenințat cu bătaia la piață: Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm! Eu fac nenorociri (Video)

Șeful ANPC a fost amenințat cu bătaia la piață: Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm! Eu fac nenorociri (Video)

Un comerciant dintr-o piaţă volantă din faţa Academiei Militare îl ameninţă “cu nenorociri” pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, care îi ceruse să informeze cumpărătorii că produsele vândute nu sunt tradiţionale.

Şeful ANPC a postat imagini pe pagina sa de Facebook de la o piaţă volantă din faţa Academiei Militare, unde a fost în cursul zilei de duminică.

Un comerciant are o reacţie violentă la adresa lui.

“E produs tradiţional, nu bio! Nu mi-e frică de tine. Hai să ne omorâm! Eu sunt un nebun al Bucureştiului. Pe sănătatea mea, că m-ai adus în halul ăsta, eu fac nenorociri. (…) Nu mi-e frică de tine. Ai băgat în sperieţi toată lumea asta. Nu mi-e frică de tine”, strigă bărbatul respectiv.

ADVERTISING

Horia Constantinescu îi informează pe consumatori că produsele vândute acolo nu sunt tradiţionale, ci este vorba de produse industrializate.

Şeful ANPC susţine că reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa în sac.

“Reacţii violente au întotdeauna cei prinşi cu mâţa-n sac sau, în cazul de faţă, cu tradiţia mânărită.  Ieri, în piaţa volantă din faţa Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noţiunile. Nu am cerut altceva în afară de a vă informa că produsele respective nu sunt tradiţionale. Atunci s-a risipit vraja. Trist este că aşa este respectată o autoritate a statului”, a scris Horia Constantinescu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇