Petreceri ilegale pe plaja din Tuzla, două seri la rând. Jandarmii au dat amenzi de peste 30.000 de lei

Jandarmii constănţeni au dat amenzi de peste 20.000 de lei pentru organizarea unui spectacol pe plaja din Tuzla fără respectarea normelor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Cu o seară înainte, în acelaşi loc şi pentru acelaşi motiv, jandarmii au dat amenzi de 10.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute, jandarmii au desfăşurat în zona plajei din comuna Tuzla, o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă,  pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

ADVERTISING

Poliția e cu ochii pe turiști: 12 persoane au fost prinse cu droguri, în Vama Veche

“Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un DJ, nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.

ADVERTISING

O terasă din Vama Veche a fost închisă după ce două angajate au fost confirmate cu COVID-19. Ce mesaj transmit reprezentanții localului

Cu o seară înainte, jandarmii au mers tot pe plaja din Tuzla unde era un spectacol de muzică mixată de un DJ, fără a fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi l-au amendat pe organizatorul evenimentului cu 2.000 de lei.

De asemenea, participanţii la spectacol au primit amenzi în valoare totală de 8.000 de lei

Litoral 2020: Operatori de plajă, amendaţi cu 70.000 de lei pentru construcţii ilegale

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇