O terasă din Vama Veche a fost închisă după ce două angajate au fost confirmate cu COVID-19. Ce mesaj transmit reprezentanții localului

O terasă din Vama Veche a fost închisă după ce două angajate au fost confirmate cu COVID-19. Ce mesaj transmit reprezentanții localului

Două angajate ale unei terase din Vama Veche au fost confirmate cu COVID-19 și toți colegii lor au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

De asemenea, terasa a fost închisă până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Inițial a fost confirmată o singură angajată, iar reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut o acţiune de verificare a terasei.

ADVERTISING

Ulterior, o altă colegă a primit rezultat pozitiv.

Este vorba despre terasa Vis-a-Vis, iar reprezentații ei au transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

”Din păcate, asa cum deja probabil ați aflat, două dintre colegele noastre dragi au fost confirmate cu noul coronavirus. Am vegheat ca atât ele, cât și întregul personal si toți clienții locației să fie protejați de orice fel de risc, și le suntem alături în această situație dificilă.

Menționăm că ele sunt în afara oricărui pericol, în grija medicilor și le urăm însănatoșire grabnică”, au precizat reprezentanții terasei.

ADVERTISING

Totodată, aceștia spun că au luat toate măsurile impuse de autorități și îi roagă pe români să meargă în continuare la terase, pentru a ajuta industria HoReCa.

”Dorim totodată ca situația apărută în locația noastră să nu fie un reper de teamă pentru clienții locațiilor din Vama Veche sau chiar din țară.

Vă asigurăm că am luat toate măsurile impuse de autorități, cât și măsuri suplimentare din grijă pentru oamenii dragi nouă, personal ăi pentru fiecare dintre voi. Suntem siguri că și ceilalți antreprenori din domeniu conștientizează riscurile și doresc ca toată lumea să se poată bucura de serviciile lor.

ADVERTISING

Vă rugăm așadar pe fiecare dintre voi să fiți alături de noi și să continuați să sustineți industria HoReCa vizitându-ne și simțindu-vă bine alături de noi, respectând cu maximă responsabilitate normele extrem de corecte impuse de autorități.

Doar astfel vom putea împreună să depășim această situație și să ne bucurăm de lucrurile frumoase de #visavis și de oriunde”, se mai arată în mesajul transmis de reprezentanții terasei.

Citește și Mai mulți polițiști în Mamaia, după ce turiștii au ignorat regulile de distanțare și au dansat în horă (Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇