Poliția e cu ochii pe turiști: 12 persoane au fost prinse cu droguri, în Vama Veche

Douăsprezece persoane au fost prinse cu droguri asupra lor în staţiunea Vama Veche de către poliţişti şi procurori DIICOT în urma unor acţiuni care au fost loc la sfârşitul acestei săptămâni şi în weekendul trecut.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în nopţile de 20/21 şi 27/28 iunie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche.

ADVERTISING

O terasă din Vama Veche a fost închisă după ce două angajate au fost confirmate cu COVID-19. Ce mesaj transmit reprezentanții localului

“În urma activităţilor, poliţiştii au depistat în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc. Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantităţi de cannabis, cocaină, MDMA cristale şi pastile ecstasy”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, în aceste cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Litoral 2020: Operatori de plajă, amendaţi cu 70.000 de lei pentru construcţii ilegale


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇