Percheziţii la familiile care au organizat nunta cu 350 de persoane din Bihor. Au refuzat să dea autorităţilor lista de invitaţi

Anchetatorii fac, joi seară, percheziţii la familiile din Oradea care au organizat nunta cu 350 de persoane, întrucât acestea ar fi refuzat să dea autorităţilor lista de invitaţi.

Potrivit ebihoreanul.ro, echipaje de poliţişti, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, costumaţi cu combinezoane speciale şi măşti, fac, joi seară, percheziţii la familiile care au organizat nunta cu 350 de persoane.

Anchetatorii caută documente, înregistrări, fotografii, unităţi de calculator, tot ce ar putea avea legătură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

ADVERTISING

Percheziţiile au fost dispuse în contextul în care organizatorii petrecerii care s-a derulat la Opera Events au refuzat să predea lista cu toţi invitaţii.

Nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, iar mireasa a fost confirmată, marţi, cu infecţie COVID-19.

Sursele citate de publicaţie afirmă că, iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct, pe proaspătul său soţ, dar ulterior medicul care a făcut ancheta a aflat că tânăra a avut nunta în weekeend.

ADVERTISING

Ca urmare, ancheta a fost reluată, tânăra fiind obligată să dea lista tuturor persoanelor prezente la nuntă. La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇