Dan Diaconescu, săltat de poliție. Ar fi acuzat de relații sexuale cu gemene minore

Dan Diaconescu, săltat de poliție. Ar fi acuzat de relații sexuale cu gemene minore

Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost săltat, joi dimineaţă, de poliţiştii constănţeni din locuinţa lui din cartierul Primăverii (Bucureşti).

Gândul a aflat că poliţiştii de la malul mării au suspiciuni că fostul prezentator TV ar fi întreținut relații sexuale cu surori gemene, care erau minore la momentul respectiv.

Când a avut loc descinderea, Dan Diaconescu s-ar fi ascuns într-o anexă a locuinței (o debara, spune Antena3) și a fost descoperit acolo de mascați, susţin sursele judiciare.

Poliţia a confirmat doar că anchetatorii de la Biroul Investigaţii Criminale Constanţa au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din Bucureşti, ”într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit”. Suspectul urmează să fie adus la Constanţa pentru audieri. 

ADVERTISING

Sursele Gândul arată că este vorba despre un dosar privind un act sexual cu un minor şi de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 - 2021, când fostul patron al OTV ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia, în Bucureşti şi în Constanţa, dar şi cu sora geamănă a acesteia, scrie News.ro.

G4Media scrie că Dan Diaconescu ar fi acuzat că a întreținut relații sexuale cu fete sub 18 ani, care făceau parte dintr-o rețea de prostituție cu minore.

ADVERTISING

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la care a fost înregistrat dosarul, „nu pot infirma, nici confirma” această informație.

„Cercetările sunt efectuate de către polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța. Nu putem comunica pentru moment nici măcar natura infracțiunilor, pentru care se fac cercetări”, a declarat pentru Mediafax procurorul Daniel Alexandru Olteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului respectiv.

Anchetatorii spun că informațiile oficiale vor fi transmise după ce Dan Diaconescu va fi audiat și informat despre acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISING

Avocatul lui Dan Diaconescu a fost întrebat dacă crede că clientul său va fi reţinut.

„Eu cred că, mai degrabă, e o replică a cutremurului din America. Stormy Daniels în varianta românească. Atât s-a putut. O să vedem, o să ni se aducă la cunoștință. Nici vorbă de așa ceva (dacă va fi reținut - n.red.). Trebuie să ajungem la Constanța”.

Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, el fiind încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇