Orașul „fără reguli” din Europa. Oamenilor le este frică să iasă afară ca să nu fie omorâți. „Nu aș ieși niciodată noaptea”

Orașul „fără reguli” din Europa. Oamenilor le este frică să iasă afară ca să nu fie omorâți. „Nu aș ieși niciodată noaptea”

În încercarea de a scăpa de Afganistanul distrus de război, un adolescent a ajuns să urască orașul unde a vrut să o ia de la capăt. Acum patru ani, Zabihollah Jaji a ajuns în Marea Britanie cu așteptări la un trai mai bun.

El a fost încântat de oportunitatea de a începe o viață nouă alături de familia sa, până când destinul i-a adus în Coventry, un oraș din West Midlands, despre care mărturisește: „Îl urăsc!”.

Studentul de 18 ani, care lucrează la supermarketul tatălui său, a spus: „Suntem recunoscători pentru un nou început, dar ne simțim triști că este în Coventry. E prea multă criminalitate, multe bande amenințătoare și lupte peste tot.

ADVERTISING

Regatul Unit este mai sigur decât Afganistanul, desigur, dar locul unde trăim și muncim pare foarte nesigur uneori. E înfricoșător. Îmi place Marea Britanie, dar nu îmi place Coventry. Îl urăsc!", a povestit tânărul pentru Daily Mail.

În octombrie anul acesta, imagini tulburătoare difuzate de CCTV au surprins o bandă înarmată cu cuțite urmărind un adolescent în Coventry.

Citește articolul integral pe ȘtirileProTV.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇