Oraşul Bragadiru intră în carantină din această seară

Oraşul Bragadiru intră în carantină din această seară

Oraşul Bragadiru intră în carantină de luni, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, informează Instituţia Prefectului Judeţul Ilfov.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 25 din 14.03.2021 privind propunerea de carantinare a oraşului Bragadiru, propunere înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii.

ADVERTISING

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6626 privind instituirea carantinei zonale până la data de 29 martie, ora 22:00.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere, hotărârile CJSU Ilfov şi ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului - Judeţul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care o tranzitează sunt prevăzute în ordinul şefului DSU.

ADVERTISING

Toate școlile se închid de luni în Chiajna

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇