Opt persoane au fost înjunghiate în Suedia, într-un posibil atac terorist

Opt persoane au fost înjunghiate în Suedia, într-un posibil atac terorist

Opt persoane au fost înjunghiate în Suedia, miercuri, în localitatea Vetlanda, iar polițiștii cred că ar putea fi vorba despre un atac terorist.

Iniţial, autorităţile au primit informaţii miercuri după-amiază că mai multe persoane au fost atacate cu un „topor” în apropiere de Bangårdsgatan. Primele echipaje au ajuns acolo în zece minute.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Polițiștii au constatat că opt persoane au fost rănite. Suspectul, care avea în jur de 20 de ani, a fost împuşcat şi în prezent este arestat. 

„Tânărul este rănit, dar starea lui nu este clară”, transmit autoritățile suedeze, menţionând că acesta a fost dus cu ambulanţa la spital. 

La început, poliţiştii au suspectat că este vorba de o tentativă de crimă, dar au confirmat că acum cazul este clasificat ca fiind „posibil atac terorist„. 

„Poliţia are situaţia sub control în Vetlanda, cea a fost urgent a trecut şi ne concentrăm pe investigaţie”, au transmis autorităţile. 

„Nu există indicii că ar mai exista un alt atacator în acest incident”. 

Poliţia a adăugat că a ţinut legătura cu cele opt perosane rănite şi că până acum nimeni nu a murit. 

O anchetă a fost deschisă cu privire la felul în care poliţiştii au intervenit.

„Fiind o investigaţie în curs, nu vom da detalii despre arestare şi despre faptul că agenţii au deschis focul”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖