Opera Regală din Londra începe să vândă obiecte valoroase din patrimoniu, pentru a supraviețui crizei

Opera Regală din Londra începe să vândă obiecte valoroase din patrimoniu, pentru a supraviețui crizei

Opera Regală din Londra va scoate la licitație un tablou al artistului David Hockney, pentru a strânge fondurile necesare depășirii crizei provocate de pandemie.

Este vorba despre un portret pe care Hockney i l-a făcut fostului director David Webster, care a condus Royal Opera House între 1945 şi 1970. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pictura va fi scoasă la vânzare luna aceasta de casa Christie’s şi se speră că va fi vândută cu o valoare estimată între 11 şi 18 milioane de lire sterline (între 12,1 şi 19,8 milioane de euro). 

”A fost într-adevăr o decizie grea. Dar trebuie să înfruntăm situaţia în care ne aflăm, şi dacă reuşim să rămânem viabili şi să depăşim asta, atunci putem să angajăm oameni în viitor”, a spus actualul director al Royal Opera House, Alex Beard.

Vânzarea face parte dintr-un plan de a proteja acest teatru, unul dintre cele mai prestigioase din lume, important centru al faimosului balet regal şi al operei internaţionale. 

https://www.facebook.com/royaloperahouse/videos/757585435097090/