Olena Zelenska: Nimeni nu-mi ia soţul, nici măcar războiul (Galerie foto)

Olena Zelenska: Nimeni nu-mi ia soţul, nici măcar războiul (Galerie foto)

Soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, a declarat, într-un interviu acordat alături de soţul său, că este recunoscătoare pentru fiecare oportunitate pe care o are de a petrece timp cu soţul său, ea precizând că în primele luni de război doar au vorbit la telefon.

„Familia noastră a fost ruptă după izbucnirea războiului, aşa cum s-a întâmplat cu orice familie ucraineană. Însă nimeni nu îmi ia soţul, nici măcar războiul. Însă da, el trăieşte pentru jobul său, noi, familia lui, aproape că nu mai ajungem să îl vedem. Acum am avut câteva oportunităţi să ne vedem. Sunt recunoscătoare şi pentru această ocazie, pentru că acest interviu ne face să petrecem timp împreună”, a spus Zelenska, potrivit abcnet.au.

ADVERTISING

Ea a explicat că în primele două luni şi jumătate de război nu şi-a văzut deloc soţul faţă în faţă. „Doar am vorbit la telefon”.

President Zelenskyy And Wife File Photos
Foto: Hepta.ro (20019)

În acelaşi interviu, Zelenski a declarat că sângerosul război din Ucraina poate fi oprit doar printr-o soluţie diplomatică.

„Victoria va fi dificilă, va fi sângeroasă şii cu luptă, dar finalizarea va fi prin diplomaţie, sunt convins de asta”, a afirmat preşedintele ucrainean.  

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇