Tragedie la metrou în a doua zi de Crăciun

Tragedie la metrou în a doua zi de Crăciun

O persoană a căzut, luni, pe șinele de metrou în stația Basarab, circulația trenurilor fiind perturbată.

Metrorex informează că pe 26 decembrie, începând cu ora 15:20, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou și se circulă pe un singur fir între Gara de Nord și 1 Mai.

UPDATE: Metrorex a anunţat că a fost scos trenul din staţie, iar de la ora 18:13 circulaţia pe Magistrala 4 se desfăşoară în condiţii normale.

Reorganizarea circulației s-a făcut ca urmare a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în stația Basarab și a fost rănită.

ADVERTISING

La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și echipele de salvare de la metrou, pentru a acorda primul ajutor, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, fiind luată în considerare și posibilitatea unei tentative de suicid.

Potrivit unor surse citate de Club Feroviar, ar fi vorba de un angajat de 65 de ani al firmei care asigură paza la Metrorex. El ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi căzut pe șine când trenul venea în stație și i-au fost retezate ambele picioare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇