O mașină condusă de un adolescent de 16 ani s-a răsturnat pe o cale ferată

O mașină condusă de un adolescent de 16 ani s-a răsturnat pe o cale ferată

O maşină s-a răsturnat, duminică, pe calea ferată, în zona localităţii clujene Poieni, iar un tânăr a fost transportat la spital, în timp ce traficul feroviar a fost oprit. Acesta conducea autoturismul și are doar 16 ani.

Locul accidentului se află pe DN1, între Cluj-Napoca și Oradea.

"Accidentul s-a produs pe DN1 E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcţia localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe şinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenţa alcoolului.

În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanţele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

”Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.30, iar la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată şi ocupantul ieşit din aceasta", a transmis și ISU Cluj.