Mașină lovită de tren: Doi minori au murit

Mașină lovită de tren: Doi minori au murit

Doi minori au murit și doi bărbați au fost răniți, duminică seara, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, în localitatea Miceştii de Câmpie, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud. Aproape 20 de persoane erau în tren în acel moment.

Cei doi adulți au scăpat doar cu mici răni la nivelul capului.

"În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbaţi conştienţi, cooperanţi, care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică şi excoriaţii la nivelul capului. Aceştia sunt evacuaţi către UPU SMURD Bistriţa. Doi minori în vârstă de aproximativ 13 şi 16 ani, din nefericire, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa", a informat ISU.

ADVERTISING

În ceea ce priveşte cele aproximativ 20 de persoane aflate în tren, acestea au fost evaluate din punct de vedere medical şi s-a constatat că niciuna nu avea nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU, Planul roşu de intervenţie declanşat în urma producerii acestui accident feroviar a fost dezactivat.

La caz s-a intervenit cu o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

ADVERTISING

Inițial, Poliţia Bistriţa-Năsăud a transmis că un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpie, judeţul Mureş, în timp ce se deplasa pe DJ 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost lovit de un tren.

Conform sursei citate, atât şoferul autoturismului, cât şi mecanicul de locomotivă au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇