Accident grav pe A1. Trei persoane au murit, după ce un autoturism a intrat sub un TIR

Accident grav pe A1. Trei persoane au murit, după ce un autoturism a intrat sub un TIR
Foto: ISU Arad

Un bărbat şi două femei au murit şi o altă persoană a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR. Circulaţia este restricţionată.

La locul accidentului intervin 4 echipaje ale Detaşamentului Arad; 1 echipaj de descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD Nădlac.

Trei persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, toate fiind decedate. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat şi două femei.

O altă victimă era ieşită din autoturism, fiind conştientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD Nădlac şi a fost preluată de un echipaj SAJ venit în sprijin.

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localităţii Nădlac, judeţul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva - Nădlac, desfăşurându-se doar pe banda a doua.

Se efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇