Braşov: Un copac doborât de vânt a lovit o maşină. Şoferul a intrat într-un cap de pod

Un bărbat a fost rănit marţi dimineaţa, după ce peste autoutilitara pe care o conducea a căzut un copac şi a intrat într-un cap de pod.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, accidentul s-a produs în jurul orei 4,30, pe DN 11, care leagă judeţul Braşovul de Bacău, prin Covasna.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, a rămas încarcerat, suferind traumatisme cranio-cerebrale, cranio-faciale, toraco-abdominale şi la nivelul membrelor superioare.

ADVERTISING

După ce a fost descarcerat, a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov de către un echipaj al SMURD.

Copacul căzut pe DN 11 nu a fost singurul doborât de vântul puternic în cursul nopţii de luni spre marţi.

Pompierii militari braşoveni au intervenit pentru îndepărtarea mai multor arbori ajunşi pe carosabil, pe DN 1 în localitatea Timişul de Sus şi pe DN 73 A la ieşire din localitatea Zărneşti către localitatea Poiana Mărului.

În judeţul Braşov, ca şi în majoritatea celor din centrul ţării, a nins abundent, viscolit, în cursul nopţii de luni spre marţi.

‼ SE CIRCULĂ ÎN CONDIȚII DE IARNĂ PE TOATE DRUMURILE NAȚIONALE DIN CENTRUL ȚĂRII ‼❄Tocmai s-a încheiat o noapte albă pentru drumarii din sudul și sud-estul Transilvaniei. Azi noapte a #nins intens în centrul țării iar #viscolul a creat probleme pe mai multe sectoare de drum administrate de DRDP Brașov. ???? Colegii noștri au intervenit cu peste 200 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor de sare care au răspândite peste 2300 de tone de materiale antiderapante. A fost nevoie și de îndepărtarea mai multor copaci căzuți pe carosabil după ce au fost doborâți de vântul puternic.???? La acestă oră nu sunt drumuri închise din cauza ninsorilor în centrul țării dar există în continuare sectoare afectate de viscolul care spulberă zăpada peste carosabil.‼ Tocmai din acest motiv vă rugăm să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de drum ‼#CNAIR #DRDPBrasov #totpedrum

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Luni, 17 ianuarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇