25 de răni de cuțit avea femeia administrator, ucisă într-un bloc din Sectorul 2. Criminalul a fost arestat

25 de răni de cuțit avea femeia administrator, ucisă într-un bloc din Sectorul 2. Criminalul a fost arestat

O femeie de 55 de ani, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal, joi seară, de un vecin.

UPDATE 29 martie – Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă, vineri, pe numele bărbatului. Pe trupul victimei, medicii legişti au găsit 25 de urme lăsate de cuţitul cu are a fost atacată. Arma a fost găsită la agresor.

„La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19:10, Poliţia Capitalei - Secţia 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care domiciliază în acelaşi bloc, în Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin ar fi înjunghiat o femeie, cu un obiect tăietor-înţepător.

ADVERTISING

S-au deplasat de urgenţă poliţiştii Secţiei 9 la faţa locului, unde l-au identificat şi depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost prezent şi un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spaţiului unde femeia îşi desfăşura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, a mai transmis sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tribunalul Bucureşti a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului de 57 de ani.  

Primele date din anchetă indică faptul că bărbatul şi femeia care ţinea evidenţa asociaţiei de locatari aveau neînţelegeri mai vechi.

„Pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit, s-a deplasat în camera administraţiei blocului în care locuia, situat în mun. Bucureşti, Sector 2, şi i-a aplicat victimei multiple lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală şi în zona braţelor, provocându-i numeroase plăgi care au dus la deces”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Capitalei. 

ADVERTISING

Cuţitul folosit la crimă a fost găsit asupra suspectului, iar pe corpul femeii sunt 25 de urme de înjunghiere.

„Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuţitul cu care săvârşise fapta. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar autopsia efectuată în dimineaţa de 29.03.2024 a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul”, precizează anchetatorii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇