O femeie a murit târâtă de un tramvai, la Arad, după ce a urcat căruciorul în care se afla fiica ei

O femeie a murit târâtă de un tramvai, la Arad, după ce a urcat căruciorul în care se afla fiica ei

O femeie a murit târâtă de un tramvai, luni, la Arad. Ea a reușit să urce căruciorul în care se afla fiica ei de 12 ani, cu dizabilități, pe uşa din spate, după care ar fi urmat să urce și ea.

Vatmanul a închis însă uşile tramvaiului fără să se asigure și a plecat de pe loc. Mama a continuat să se țină de cărucior după ce s-au închis ușile, astfel că a fost târâtă de tramvai, scrie Arad online.

Mijlocul de transport a oprit doar după ce călătorii au dat alarma. Aceştia au sunat apoi la 112. Femeia a fost dusă la spital, dar a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

ADVERTISING

”La data de 14 august, în jurul orei 14.00, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vatmanului i s-a întocmit dosar penal – iniţial pentru vătămare corporală din culpă, ulterior, după decesul femeii, încadrarea faptei fiind schimbată în ucidere din culpă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇