O fată de 18 ani din Ilfov a fost agresată sexual și șantajată de instructorul auto

O fată de 18 ani din Ilfov a fost agresată sexual și șantajată de instructorul auto

Un instructor auto de 55 de ani din judeţul Ilfov a fost arestat preventiv după ce a agresat sexual şi a şantajat o tânără de 18 ani, care participa la orele de conducere pentru a obţine permisul. Bărbatul a fost prins în flagrant.

IPJ Ilfov a anunţat că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit de agresiune sexuală şi şantaj.

”În fapt, la data de 4 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost sesizaţi în mod direct, de către o tânără, în vârstă de 18 ani, cu privire la faptul că în ziua de 02 octombrie a.c. a fost agrestă sexual şi şantajată de către instructorul cu care efectua ore de conducere a autoturismului, în vederea susţinerii examenului pentru obţinerea permisului de conducere”, arată sursa citată.

ADVERTISING

Ca urmare, poliţiştii l-au prins, luni, în flagrant pe bărbatul reclamat, când încerca să exercite acte de agresiune sexuală asupra persoanei vătămate. 

Marţi, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇