O familie din Cluj s-a trezit cu o basculantă de nisip vărsată pe balcon (Foto)

O familie din Cluj s-a trezit cu o basculantă de nisip vărsată pe balcon (Foto)

O basculantă care transporta nisip s-a răsturnat, joi, peste balconul unui apartament aflat la parterul unui bloc din localitatea Floreşti, judeţul Cluj.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

 "Prin centrul Operaţional al unităţii s-a solicitat dislocarea la faţa locului a echipelor furnizorilor de utilităţi, gaz şi electricitate, precum şi a inspectorilor de stat în construcţii pentru evaluarea siguranţei construcţiei, având în vedere că pe balconul afectat se vedeau mai multe crăpături proeminente", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.  

ADVERTISING

Pompierii ajunşi acolo au constatat că doar o parte din cele circa 30 de tone de nisip din bena camionului s-au răsturnat peste balconul de la parter, fără a surprinde sau vătăma vreo persoană.

Persoanele din apartamentul respectiv şi din locuinţa de la etajul superior au ieşit singure, fără a avea nevoie de consult medical.  

"Preventiv, au fost oprite furnizarea de energie electrică şi gaz pentru prevenirea incendiilor în cazul unor posibile avarii la instalaţiile imobilului respectiv.

Inspectorii de stat în construcţii au evaluat situaţia la faţa locului şi au concluzionat faptul că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată, fisurile vizibile fiind înregistrate la lucrări de zidărie amenajate ulterior finalizării construcţiei blocului de locuinţe, de către proprietarul apartamentului de la parter", a precizat ISU Cluj.

masina2
Foto: ISU Cluj
masina
Foto: ISU Cluj

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇