O anchetatoare din Rusia a murit și ea căzând de la fereastra. Tocmai depusese mărturie împotriva șefului polițist, într-un dosar de șantaj

O anchetatoare din Rusia a murit și ea căzând de la fereastra. Tocmai depusese mărturie împotriva șefului polițist, într-un dosar de șantaj

O femeie-maior de poliție din Rusia a murit după ce a căzut de la fereastră, la scurt timp după ce a depus mărturie împotriva șefului său, anchetat într-un dosar de șantaj.

Potrivit informațiilor apărute în presa rusă, femeia avea 37 de ani și lucra ca anchetator penal, informează The Moscow Times.

Imaginile de pe camerele video din zonă arată că aceasta ar fi încercat să ajungă pe acoperișul unui bloc de 9 etaje din Khabarovsk, un oraș din estul Rusiei, situat la 8.000 de kilometri față de Moscova. Nu a reușit și apoi a coborât câteva etaje, înainte de a cădea în gol.

ADVERTISING

Tot imaginile respective arată apoi trupul neînsuflețit al Ekaterinei Mișkina, pe trotuarul din fața clădirii. Era complet îmbrăcată și se pare că a căzut de la etajul 5.

Publicațiile Dvnovosti.ru și Gubernia.com citează surse potrivit cărora femeia tocmai depusese mărturie împotriva șefului său, anchetat pentru că și-ar fi șantajat subordonații.

Poliția regională din Khabarovsk spune ca a lansat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit Mișkina. Purtătorul de cuvânt Ekaterina Tarasova a precizat pentru Gubernia că Mișkina era în concediu.

ADVERTISING

Publicația Todaykhv.ru citează surse apropiate anchetei potrivit cărora în geanta femeii a fost găsită o lista cu mai multe activități esențiale pe care trebuia să le facă. Asta ar indica faptul că ceea ce s-a întâmplat nu ar fi fost un gest premeditat din partea sa.

Femeia era divorțată și are o fiică de 14 ani.

Situația e cu atât mai suspectă pentru că vine după nu mai puțin de 5 alte incidente similare. Amintim că în ultimele luni cinci medici sau angajați din sistemul de sănătate din Rusia au murit tot după ce au căzut în gol.

ADVERTISING

De asemenea, și un expert criminalist din Rusia, care suferea de COVID-19, a murit tot după ce ar fi căzut de la etajul 5 al spitalului în care era internat, la Moscova.

Unul din cinci locuitori ai Moscovei are anticorpi la COVID-19

Aceeași moarte tragică au suferit-o și doi jurnaliști în incidente separate din anii 2018 și 2019.

Vă invităm să citiți pe SpotMedia.ro și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇