O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10, după o ceartă cu mama sa - UPDATE

O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10, după o ceartă cu mama sa - UPDATE

O fată de 13 ani din Bacău s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia, după o ceartă cu mama sa. Ea a fost transportată în strare foarte gravă la spital.

UPDATE: Fetiţa a decedat la spital, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

„La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din localitate, despre faptul că, fiica sa minoră, de 13 ani a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia.

ADVERTISING

Poliţiştii depĺasaţi la faţa locului au stabilit din primele verificări, faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu cu mama sa, minora s-ar fi aruncat de la etaj”, informează Inspectoratul de Poliţia Judeţean Bacău.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de ambulanţă care a preluat-o pe tânăra aflată în stare gravă şi a transportat-o la spital.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fata a căzut de la etaj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Agerpres informează că acesta este al doilea caz din judeţul Bacău, în decurs de câteva zile, al unei minore care se sinucide. Pe 9 ianuarie, o familie din localitatea Bogdăneşti a găsit, în curtea casei, cadavrul parţial carbonizat al fetiţei lor în vârstă de 16 ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇