Momentul în care o țeavă de gaze explodează lângă o trecere de pietoni din Sectorul 5 (Video)

Momentul în care o țeavă de gaze explodează lângă o trecere de pietoni din Sectorul 5 (Video)

O țeavă de gaze a explodat, luni, pe Șoseaua Viilor din Sectorul 5 al Capitalei, chiar lângă o trecere de pietoni. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini.

Presiunea deflagrației a spart asfaltul, iar un jet de apă și noroi a țâșnit de sub stradă. Din fericire, în momentul producerii deflagrației, niciun pieton sau o mașină nu se aflau în apropiere.

Am scapat si azi, eu eram cu 3 masini in spate, pe banda 1….. https://buletin.de/bucuresti/o-teava-de-gaze-a-explodat-pe-soseaua-viilor-incidentul-a-fost-filmat/?fbclid=IwY2xjawFCnM5leHRuA2FlbQIxMQABHeKMZmWz8MjBoUqjesJsv5LpV8h-aBdCzaejsIVfIF9Kbo5oIR19YF5vhg_aem_vkvuZQEJbC8NrWgWfcuEsg

Publicată de Mario Borta pe Luni, 2 septembrie 2024

Brigada Rutieră a anunțat că incidentul a survenit în timpul unor probe de presiune cu aer la reţeaua de gaze naturale.

ADVERTISING

„Astăzi, în jurul orei 14:30, în zona Şos. Viilor-Str. Constantin Istrati, în urma efectuării unor probe de presiune cu aer pe reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, partea carosabilă a cedat în zona punctului de racord", a transmis Brigada Rutieră citată de News.ro.

Circulaţia este restricţionată în prezent pe Şoseaua Viilor dinspre strada Fabrica de Chibrituri către Piaţa Eroii Revoluţiei, după ce şoseaua s-a rupt.

Brigada Rutieră a anunțat că nu există pericol de explozie.

„În momentul de faţă nu există pericol de explozie. Echipa DistriGaz va rămâne la faţa locului pentru remedierea zonei afectate”, a precizat sursa citată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇