Misterul din Vaslui: Poștașul a găsit două cadavre într-o casă. Polițiștii au mai descoperit un trup mumificat și o femeie cu probleme psihice

Misterul din Vaslui: Poștașul a găsit două cadavre într-o casă. Polițiștii au mai descoperit un trup mumificat și o femeie cu probleme psihice

Poştaşul din comuna Ştefan cel Mare (Vaslui) a găsit două femei moarte într-o casă.

Când a venit poliţia să investigheze, agenţii au mai găsit un cadavru mumificat, dar şi o femeie tânără, în viaţă, însă cu probleme psihice de a trebuit internată.

Două femei (de 82 şi 55 de ani), mamă şi fiică, au fost găsite decedate, vineri, într-o locuinţă din comuna Ştefan cel Mare.

Ulterior, poliţiştii au descoperit o a treia persoană decedată în aceeaşi casă.

Potrivit IPJ Vaslui, este vorba despre un bărbat care ar fi decedat de mai mult timp şi despre care se crede că ar fi rudă cu femeile.

"La data de 9 februarie, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon.

ADVERTISING

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Totodată, o altă femeie de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost găsită în aceeaşi locuinţă şi a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇