Ministrul Stelian Ion a discutat cu reprezentanții societății civile despre dosarul 10 august și reformele Justiției

Ministrul Stelian Ion a discutat cu reprezentanții societății civile despre dosarul 10 august și reformele Justiției

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a anunțat vineri seară că s-a întâlnit astăzi cu mai mulți reprezentanți ai societății civile, cu care a discutat despre situația dosarului 10 august și reformele structurale ale Justiției.

Întâlnirea a avut loc după conferința de presă la care ministrul Justiției a prezentat situația dosarului 10 august și demersurile posibile în vederea aflării adevărului și pedepsirii celor vinovați.

Stelian Ion, despre 10 August: Să avem răbdare să vedem motivarea! Dosarul nu se termină aici. Nu pot considera că preşedintele e responsabil în vreun fel

ADVERTISING

”La întâlnire au luat parte membri ai Geeks For Democracy, Corupția ucide, VeDem Just - Voci pentru Democraţie şi Justiţie, Rezistența TV, @Revoluţie în Instituţie precum şi reprezentanţi ai unor asociaţii din Diaspora.

Discuţiile au avut ca principale teme și reformele structurale în Justiție, îmbunătăţirea legilor justiţiei, modalităţi de eficientizare a activităţii parchetelor. Pentru îndeplinerea obiectivelor pe care ni le-am asumat dialogul cu societatea civilă rămâne deschis şi va fi constant”, a scris pe Facebook ministrul Stelian Ion.

Astăzi, ulterior conferinței de presă, am avut o întâlnire cu reprezentanţi ai societăţii civile și am discutat despre...

Posted by Stelian Ion on Friday, March 5, 2021

Vlad Gheorghe, despre închiderea dosarului 10 August: Bineînțeles că suspectez o influență a politicului. Atacul PSD asupra justiției s-a făcut inclusiv cu oameni din interior - Interviu

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Plenul CSM a decis joi să sesizeze Inspectia Judiciară cu privire la decizia privind închiderea dosarului 10 august, la ședință fiind prezent și ministrul Justiției.

Două asociații ale magistraților îl acuză pe Iohannis că încearcă să manipuleze opinia publică în cazul 10 August

C.B.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇