Milionarul Nicorescu a fost jefuit în vila sa de lux, din Bucureşti

Doi bărbaţi necunoscuţi au păstrus, marţi, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei şi, prin violenţă, au sustras bani şi bijuterii.

Surse judiciare citate de News.ro au precizat că locuinţa care a fost spartă aparţine milionarului Dan Nicorescu.

”Astăzi, în jurul orei 14:00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras  o sumă de bani şi bijuterii”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Surse din presă susţin că bărbatul s-ar fi trezit noaptea cu tâlharii în casă. L-au agresat şi încătușat. Aşa l-a găsit iubita a doua zi şi a sunat la Poliţie.

ADVERTISING

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept.

Surse citate de Antena3 susţin că locuinţa lui Nicorescu se află într-o zonă de lux din Capitală, mai exact pe șoseaua Nordului. Vila este evaluată la 4 milioane de euro.

Dan Nicorescu are 53 de ani și este din Târgoviște. A făcut avere în special de afaceri cu fier vechi, apoi s-a extins în zona imobiliară.

ADVERTISING

Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, fiind cunoscut pentru maşinile de lux şi averea estimată la un miliard de euro.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇