Mii de clujeni au primit bilete gratis pentru autobuz făcând genuflexiuni

Mii de clujeni au primit bilete gratis pentru autobuz făcând genuflexiuni

În doar câteva zile de la inaugurarea primei stații sport smart de bus din ţară, mii de oameni au încercat-o și au primit un bilet de autobuz gratuit făcând câte 20 de genuflexiuni.

5.000 de bilete au fost emise de când aparatul a fost pus în funcțiune, adică în zece zile, conform SportsFestival.

Biletele pot fi folosite în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, zona urbană, și sunt valabile până la finalul acestui an.

????5.000 de Bilete de Sănătate câștigate cu 100.000 de genuflexiuni în stația Sports Festival, din 23 septembrie până...

Publicată de SportsFestival pe Vineri, 2 octombrie 2020
ADVERTISING

Amintim că proiectul face parte din campania de sănătate iniţiată de Sports Festival, demarată cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, având scopul de a încuraja mişcarea şi de a promova un stil de viaţă sănătos.

„Clujenii pot obţine Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în faţa unui roboţel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz.

Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant şi numără repetările”, au transmis inițiatorii proiectului la inaugurarea aparatului.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇