Mașini avariate pe Autostrada București-Pitești, din cauza rosturilor de dilatație. Traficul a fost restricționat UPDATE

Mașini avariate pe Autostrada București-Pitești, din cauza rosturilor de dilatație. Traficul a fost restricționat <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Mai mulți șoferi s-au ales cu cauciucurile mașinilor tăiate, din cauza rosturilor de dilataţie de pe autostrada București – Pitești, la kilometru 110.

Aceste rosturi sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drum și au rolul să absoarbă mișcările care apar de la diferențele de temperatură, deformarea și contracția structurii și sarcina de trafic.

”Atenție! 6 mașini avariate, la Km 110 Autostrada București- Pitești- dilatație la pod”, a scris pe Facebook un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, potrivit B365.

ADVERTISING

În urma acestui incident, Centrul Info Trafic a anunțat restricții de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la respectivele rosturi.

Restricțiile afectează banda 1 a sensului de mers București – Pitești, la kilometru 109.

”Circulația pe Autostrada A1 sens București – Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatare ale podului”, a transmis Poliția.

UPDATE Poliţiştii au asigurat protecţia zonei periculoase, pentru a nu se înregistra şi alte incidente până la intervenţia administratorului drumului.

ADVERTISING

”De asemenea, poliţiştii au întocmit documentaţia necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizaţii de reparaţie auto, pentru 4 autoturisme.

Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancţionat reprezentantul administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice”, adaugă IPJ Argeş.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇