Mărturia unei femei din pensiunea care a luat foc în Vâlcea: Mi-am aruncat copilul pe geam. Proprietarul a plecat și ne-a încuiat înăuntru!

Mărturia unei femei din pensiunea care a luat foc în Vâlcea: Mi-am aruncat copilul pe geam. Proprietarul a plecat și ne-a încuiat înăuntru!

O femeie cazată împreună cu fiul său la pensiunea din Vâlcea care a luat foc noaptea trecută a povestit că proprietarii i-au lăsat pe turişti încuiați în interior și a fost nevoită să-și arunce copilul de la geam.

”Din nefericire, am fost nevoită să îmi arunc copilul de la balcon, în brațele unor polițiști. Am rămas captivi în pensiune, pentru că proprietarul a plecat și ne-a încuiat înăuntru.

Norocul nostru a fost că șoferul microbuzului, care a transportat copiii în tabără, a fost cazat în altă parte și l-am sunat și el a venit și a spart geamul. Așa s-a putut ieși.

ADVERTISING

Noi am rămas sus la etaj. Vă dați seama că ne-am panicat, am înnebunit. Era fum peste tot, nu puteam să respirăm. Toată lumea țipa. A fost ceva groaznic.

Până la această oră, proprietarul pensiunii nu a apărut la locație. Suntem doar noi, cei care am fost cazați în tabără, cu copiii după noi, în picioarele goale. Nimeni nu vine să ne întrebe ceva”, a povestit femeia la Antena3.

În 28 iunie, activitatea pensiunii fusese temporar suspendată de ANPC, după ce comisarii au găsit mai multe nereguli, inclusiv camere de cazare "cu depuneri grosiere de praf, pânze de păianjen, urme de mucegai, instalaţia sanitară cu urme de rugină, uşi deteriorate, saltele cu urme de uzură".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, pensiunea a primit și o amendă de 5.000 de lei şi trei avertismente.

La începutul lunii trecute, şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea a făcut un control la aceeaşi pensiune. Oficiali ai DSP Vâlcea au declarat, marţi, pentru News.ro că unitatea de cazare era închisă pentru reamenajare, ca urmare a deciziei ANPC, şi că la momentul controlului se făceau lucrări de igienizare.

ISU Vâlcea verifică acum dacă pensiunea avea autorizaţiile privind securitatea la incendiu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇