Kovesi, despre o candidatură la prezidențiale: Oamenii vor un candidat real, nu fantome

Kovesi, despre o candidatură la prezidențiale: Oamenii vor un candidat real, nu fantome

„Nu voi candida la prezidențiale. Am văzut în ultima perioadă de timp că, în ciuda răspunsurilor mele, sunt persoane care încă analizează așa-zisa mea candidatură. Probabil că sunt genul de oameni care iau decizii și apoi se răzgândesc. Nu este cazul meu”, susține Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Parchetului European (EPPO).

Într-un interviu exclusiv pentru SpotMedia.ro, Laura Codruța Kovesi a declarat că nu s-a răzgândit și că discuția referitoare la alegeri trebuie să fie despre candidați reali.  

ADVERTISING

“Dacă facem alegerile despre fantome, nu cred că este sănătos pentru democrație. Oamenii vor un candidat real, nu fantome. Iar dacă în continuare se măsoară fantomele, nu este ceva serios.

Singurul lucru pe care pot să-l spun despre alegeri este că, da, voi vota, dar nu voi candida.”

Kovesi, despre dosarele vaccinurilor, subventii pentru stuf si BMW-urile pentru politie

Potrivit unui sondaj INSCOP realizat la finele anului trecut, preşedintele Klaus Iohannis este politicianul cu cea mai mare notorietate în rândul românilor, urmat de Gabriela Firea, iar pe locul al treilea se află Diana Şoşoacă, înaintea lui Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion şi Laura Codruţa Kovesi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇