Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută. Ea ar fi scos o macetă din mașină

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută. Ea ar fi scos o macetă din mașină

Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută, miercuri seara, ea fiind filmată când lovește mașina cu piciorul.

Potrivit polițiștilor, a fost audiată, miercuri, și femeia care apare în imagini lovind cu piciorul mașina al cărui șofer a fost bătut, inițial, cu crosa de golf. Pe imagini se vede cum, după ce lovește mașina cu piciorul, a scos și un obiect ascuțit, cel mai probabil o macetă.

Femeia de 22 de ani a fost reținută.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISING

În privința bărbatului agresor, procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, el fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din București, în cartierul Colentina. Cei doi agresori au lovit mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

Citește mai multe despre acest caz:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇