Intră și metroul în grevă? Petrariu: Ar fi foarte bine daca s-ar întâmpla acest lucru. Ce spune Metrorex

Intră și metroul în grevă? Petrariu: Ar fi foarte bine daca s-ar întâmpla acest lucru. Ce spune Metrorex

Metrorex anunță că circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura în perioada următoare conform graficului existent.

Informația vine pe fondul zvonurilor apărute pe rețelele de socializare, potrivit cărora luni ar urma să aibă loc și o grevă la metrou.

"Ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora există suspiciunea ca circulaţia la metrou să fie perturbată în perioada următoare, Metrorex asigură publicul călător de întreaga sa disponibilitate, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura conform graficului existent", se menţionează în comunicatul Metrorex.

ADVERTISING

La rândul său, Alexandra Văcaru, prefectul muncipiului București, a declarat că nu există indicii la acest moment despre o posibilă grevă la metrou.

Amintim că joi dimineață, în prima zi de grevă STB, Văcaru spunea că a încercat încă de miercuri seară să discute cu primarul general Nicuşor Dan despre greva de la STB, întrucât avea „semnale” cu privire la protest.

După zvonurile apărute cu privire la o posibilă grevă la metrou, directorul STB, Adrian Criț, afirmase că liderul sindical de la STB este lider sindical și la Metrorex.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

“Cunoaște presa că Vasile Petrariu este și lider sindical la Metrorex?”, s-a întrebar directorul la Digi24.

Despre aceste zvonuri a fost întrebat duminică dimineață și Petrariu, care a spus că nu are informații în acest sens, dar „e posibil pentru ca există acest spirit de solidaritate”.

Ar fi foarte bine daca s-ar întâmpla acest lucru”, a spus liderul sindical.

Protestul angajaților STB continuă pentru a patra zi la rând, în ciuda avertismentelor lansate de primarul general al Capitalei și de conducerea companiei.

ADVERTISING

Conducerea Societăţii de Transport Bucureşti anunţă că 25% din parcul auto se află în trafic, respectiv 82 de tramvaie din 181, 65 de troleibuze din 86 şi 15 autobuze din 460 și le cere în continuare tuturor angajaţilor să-şi reia activitatea.

SpotMedia.ro a intrat în posesia unei înregistrari audio în care liderul sindical de la Autobaza Nordului îi îndemna sâmbătă seara pe cei care sunt dispuși să continue protestul să se adune duminică dimineața la Autobaza Titan.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇