Instanța a decis definitiv: Unde petrec socrii lui Cherecheș Crăciunul

Instanța a decis definitiv: Unde petrec socrii lui Cherecheș Crăciunul

Curtea de Apel Târgu Mureş a decis, miercuri, ca soacra lui Cătălin Cherecheş să rămână în arest preventiv, în timp ce soţul ei va sta în arest la domiciliu, la Reghin.

Cei doi sunt arestaţi în dosarul în care procurorii DNA susţin că ar fi încercat să ofere o sumă de bani rudei unui judecător, astfel încât acesta să pronunţe o soluţie favorabilă într-un dosar de corupţie care îl viza pe primar.

Tribunalul Mureş înlocuise, marţi, măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu pentru amândoi socrii primarului din Baia Mare.

ADVERTISING

Azi, Curtea de Apel a admis contestaţia DNA şi a desfiinţat parţial decizia tribunalului: "Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpata G.C., respingând cererea inculpatei de înlocuire a acestei măsuri cu arestul la domiciliu. Înlătură dispoziţiile primei instanţe privitoare la înlocuirea arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu în ce o priveşte pe inculpata G.C.. Menţine, în rest, dispoziţiile din încheierea atacată, compatibile cu prezenta".

În ce îl priveşte pe socrul lui Cherecheş, acesta are obligaţia de a nu părăsi imobilul din Reghin fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura şi să nu ia legătura cu martorii din dosar sau cu familiile acestora şi să nu comunice cu aceştia prin nicio cale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇