Incident bizar: Un vapor din Ucraina a ajuns pe malul românesc și a lovit pontonul unei pensiuni (Video)

Incident bizar: Un vapor din Ucraina a ajuns pe malul românesc și a lovit pontonul unei pensiuni (Video)
Foto: captură video

Un incident bizar a avut loc sâmbătă, în zona Chilia Veche, unde un vapor ucrainean a lovit pontonul unei pensiuni şi a avariat cel puţin o ambarcaţiune.

”Conform martorilor, un vapor ucrainean (Chalsi), care era „la ancoră” în zona Chilia Nouă (Ucraina), din motive încă necunoscute, a început să plutească în derivă până pe malul românesc al braţului Chilia unde a lovit pontonul unei pensiuni, avariind şi cel puţin o ambarcaţiune”, transmite Garda de Coastă Constanţa.

VIDEO Incident naval în zona Chilia Veche. Un vapor ucrainean, implicatConform martorilor, un vapor ucrainean (Chalsi), care era „la ancoră” în zona Chilia Nouă (Ucraina), din motive încă necunoscute, a început să plutească în derivă până pe malul românesc al brațului Chilia unde a lovit pontonul unei pensiuni, avariind și cel puțin o ambarcațiune.Un remorcher ucrainean a ajuns la scurt timp (5-10 minute) și a „tras” nava din zona respectivă.La ora aceasta, Poliția de Frontieră a ajuns la locul incidentului.Cargoul Chalsi este sub pavilion Palau și aparține armatorului BLACK SEA SHIPPING MANAGEMENT CO LTD ODESSA.

Publicată de Omniapres pe Vineri, 22 iulie 2022

Un remorcher ucrainean a ajuns la scurt timp, după 5-10 minute, şi a „tras” nava din zona respectivă.

ADVERTISING

Cargoul Chalsi este sub pavilion Palau şi aparţine armatorului Black Sea Shipping Management Co Ltd Odessa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇