Incendiul de la Brazi va produce fum încă o săptămână. Locul va fi inundat cu 300 de tone de apă

Incendiul de la Brazi va produce fum încă o săptămână. Locul va fi inundat cu 300 de tone de apă

Pompierii prahoveni vor inunda cu 300.000 de litri de apă hala în care funcţiona incineratorul situat lângă Ploieşti şi care miercuri a fost cuprinsă de un incendiu de proporţii.

Se estimează că zona, cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, care a ars, va continua să scoată fum o săptămână sau chiar mai mult timp.

„Incendiul de la Brazi va mai fumega o perioadă, posibil o săptămână şi chiar mai mult. Nu mai sunt focare vizibile, exista încă posibilitatea sa ardă mocnit la nivelul solului”, au transmis, vineri, oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 

ADVERTISING

În aceste condiţii, specialiştii de la ISU au luat decizia de a inunda fosta hală cu 300.000 de litri de apă. Nouă autospeciale vor acţiona, timp de două ore, în acest sens.

Incendiul care a cuprins  hala de 4.000 de metri pătraţi a fost stins după o acţiune care a durat peste 24 de ore. În incinta halei a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, angajat al firmei care oprea incineratorul.

Reprezentanţii firmei susţin că acesta a intrat ilegal în incinerator, la ora 2 noaptea, minţindu-l pe paznic că va pleca în cursă cu un şofer.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost stabilită cauza incendiului de la Brazi


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇