Incendiu puternic lângă Autostrada Soarelui. Trafic oprit pe ambele sensuri, nici trenurile nu circulă (Foto) UPDATE

Incendiu puternic lângă Autostrada Soarelui. Trafic oprit pe ambele sensuri, nici trenurile nu circulă (Foto) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, din cauza unui incendiu care a izbucnit în apropierea drumului, în zona Fundulea, judeţul Călăraşi, (km 34).

Și circulația trenurilor între București – Constanța a fost oprită.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri. ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, însă valorile de trafic se menţin ridicate pe sensul către Capitală, între localitățile Medgidia şi Feteşti, dar şi între localitățile Săruleşti şi Brăneşti”, a transmis Centrul Infotrafic.

ADVERTISING

De asemenea, a fost redeschisă și circulația feroviară pe intervalul Brăneşti - Fundulea - Săruleşti. 11 trenuri care au staționat au acumulat în total 1400 de minute de întârziere.

image-33
image-34

Foto: Facebook/Meteoplus

Circulaţia rutieră a fost oprită de poliţie pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza incendiului puternic de vegetaţie care a produs mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi a fost deviat la km. 22+500 (calea 1) şi km. 36 (calea 2) spre DN3.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, circulaţia feroviară între staţiile Săruleşti - Fundulea - Brăneşti (de pe secţia Lehliu - Bucureşti Nord) a fost întreruptă temporar, pe o distanţă aproximativ de 14 km, conform unui comunicat al CFR Călători.

ADVERTISING

Au fost afectate trenurile: IC 581 Bucureşti Nord - Constanţa; IR 1588 Constanţa - Bucureşti Nord; R 8010 Bucureşti Nord.

”Drezina pantograf a SRCF Bucureşti a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brăneşti - Fundulea. Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acţionează pompierii.

S-a solicitat scoaterea de sub tensiune şi a firelor de contact aferente liniilor de la 1 la 4 din staţia Fundulea, precum şi pe ambele sensuri (fir I şi II) Brăneşti - Fundulea”, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇