Incendiu la un hotel din centrul Capitalei. Trafic dat peste cap, la oră de vârf (Foto) UPDATE

Incendiu la un hotel din centrul Capitalei. Trafic dat peste cap, la oră de vârf (Foto) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la acoperișul unui hotel din centrul Capitalei, pe Splaiul Independenţei nr.2, peste Dâmboviţa de Palatul de Justiție.

Imaginile transmise de ISU par a arăta că este vorba de Antique Hostel.

Traficul rutier a fost închis în zonă, pe sensul dinspre Piața Unirii spre Piaţa Naţiunilor Unite, iar poliţiştii s-au chinuit să dirijeze circulaţia, la ora de vârf a dimineţii.

image-1
Foto: Situaţia din trafic prezentată de Waze

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe Splaiul Independenţei, după ce fusese restricţionat pe segmentul dintre strada Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, pentru a permite intervenţia pompierilor, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

ADVERTISING

Zeci de persoane au fost evacuate, iar la fața locului intervin numeroase echipaje de pompieri.

Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt victime.

Incendiul se manifestă la acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hotel, din apropierea Centrului Vechi al Capitalei, transmite ISU Bucureşti Ilfov.

Suprafaţa afectată de flăcări este de 100 de metri pătraţi.

20 de persoane au fost evacuate din imobil.

La locul incendiului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere cu 2 autoscări, care pompează apă pe acoperiș, încercând să limiteze extinderea focului la clădirile lipite de hotel.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇