Incendiu la o pensiune din Călimănești. Pompierii caută un angajat care era la mansardă UPDATE Bărbatul a fost găsit decedat

Incendiu la o pensiune din Călimănești. Pompierii caută un angajat care era la mansardă <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Bărbatul a fost găsit decedat

Pompierii militari vâlceni au intervenit, duminică dimineaţa, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o pensiune din staţiunea Călimăneşti. Un angajat, care a fost surprins de flăcări la mansardă, unde s-a manifestat focul, a fost găsit decedat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că mai multe persoane s-au autoevacuat din imobil înainte de sosirea forţelor de intervenţie, iar proprietarul a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, prezentând tăieturi de lageamurile sparte.

ADVERTISING

"La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii - patru adulţi şi patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor - şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană - un angajat.

S-a intervenit cu celeritate şi cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

ADVERTISING

UPDATE: Ulterior, ISU a anunțat că victima a fost găsită inconștientă și cu arsuri minore la mâini. După ce au aplicat manevre de resuscitare, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului găsit în mansardă. De asemenea, încă un angajat al pensiunii, care a venit pentru a ajuta la stingerea incendiului, are arsuri la mâini. El a fost transportat la spital, potrivit ISU Vâlcea.

Potrivit reprezentantului ISU Vâlcea, incendiul a fost localizat şi nu mai este pericol de extindere a flăcărilor la clădirile din apropriere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇