Încă un bărbat din Argeș a venit băut la examenul auto. Este al doilea caz într-o lună

Încă un bărbat din Argeș a venit băut la examenul auto. Este al doilea caz într-o lună

Un candidat care fusese programat pentru proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere s-a prezentat băut, examinatorul cerând testarea acestuia după ce l-a simţit mirosind a alcool. Este al doilea astfel de caz înregistrat în judeţul Argeş în ultimele trei săptămâni.

Incidentul a avut loc joi, la sesiunea de examinare organizată în oraşul Câmpulung.

"Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a venit astăzi la susţinerea probei practice a examenului de permis în Câmpulung Muscel, a fost testat pentru consum de alcool. Poliţistul care îl examina a simţit că argeşeanul miroase a băutură şi i-a chemat pe colegii de la Poliţia Rutieră să îl testeze", a transmis Prefectura Argeş.

ADVERTISING

Alcooltestul a indicat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul i-a spus poliţistului că a băut în seara dinaintea examenului.

El fost declarat "respins" la proba practică a examenului pentru permis şi a primit o amendă în valoare de 1.305 lei. Bărbatul se afla la a doua încercare de a obţine permisul de şofer.

Acesta este al doilea astfel de caz înregistrat în judeţul Argeş în ultimele trei săptămâni. În 23 octombrie, un bărbat s-a prezentat la examenul pentru permisul de conducere organizat la Piteşti având o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și atunci candidatul a spus că a băut alcool cu o zi înaintea examentului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇