Imagini împresionante cu uriașa coadă de la catafalcul reginei și povestea ultimei persoane lăsate să intre (Video)

Imagini împresionante cu uriașa coadă de la catafalcul reginei și povestea ultimei persoane lăsate să intre (Video)

Momentul în care accesul la coada uriașă a fost oprit i-a adus o bucurie imensă ultimei persoane admise și un regret copleșitor următoarei.

Sute de mii de oameni au așteptat ore în șir pe străzile Londrei pentru a ajunge în fața sicriului suveranei. Cu un timp mediu de aşteptare de 14 ore, mulți dintre cei care se aflau în ultimul segment al cozii erau conștienți că au șanse minime de reușită, dar nu s-au dat bătuți.

Coada a fost închisă definitiv duminică, după ora locală 22:30, când un steward s-a apropiat de o femeie și i-a spus: "Sunteți ultima persoană de la coadă". Apoi i-a înmânat ultima brățară de acces. "Oh, să fii binecuvântat", i-a spus ea. "Bravo", i-a răspuns el, potrivit The Guardian.

ADVERTISING

Pentru o femeie aflată chiar în spatele norocoasei momentul a fost devastator. Ea a declarat că stătuse două ore la rând și a fost "distrusă de-a dreptul" când coada s-a închis chiar în fața sa. "Am luat-o în direcția greșită. Dacă o luam în direcția bună, am fi reușit", a spus ea pentru Sky News.

Sute de mii de persoane au stat săptămâna trecută la coada enormă din centrul Londrei pentru a-i aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Mulți n-au îndrăznit să înfrunte lungul drum spre catafalc, dar au venit din alte zone ale capitalei britanice doar ca să vadă cu ochii lor "șarpele" uriaș de pe străzi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un montaj al celor de la Sky News arată magnitudinea acestei cozi.

În ciuda timpului mare de așteptare, a oboselii, a frigului și a șanselor nule de reușită, au existat temerari care s-a așezat și a doua oară la coadă. O femeie venită cu cei doi copii din Portsmouth a făcut a doua tentativă după ce prima oară a renunțat fiindcă fetița ei a făcut o criză după șase ore. "Partenerul meu crede că sunt nebună. Nu-i deloc fericit!", a declarat ea pentru Sky News.

ADVERTISING

În schimb, o femeie din Watford s-a așezat din nou la coadă chiar dacă oricum reușise să ajungă la sicriul reginei. Ea a spus că, deși o dureau picioarele după primele 13 ore și jumătate de așteptare, s-a întors cu soțul său la coadă după ce i-a povestit că a fost o experiență incredibilă, iar acestuia i-a părut rău că nu a însoțit-o.

De data aceasta, însă, nu au reușit să mai ajungă la catafalc.

Urmărește LIVE, pe spotmedia.ro, funeraliile reginei Elisabeta a II-a: Întreaga lume își ia adio, 96 de bătăi de clopot o acompaniază pe ultimul drum (Foto & Video)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇